Нижче кілька рецептів домашнього чаю з великою кількістю вітамінів

Зустрічаймо холоди озброєними!

На 1 літр води потрібно 15-20 свіжих ягід. Ягоди потрібно промити, подавити, щоб вийшов сік і покласти в теплий чайник, додати ложку чорного чаю і залити кип’ятком. Дайте настоятися на 20- 30 секунд і можна вживати, не збудьте, пропустити чай через мілке сито. Можна повторити заварювання 2-3 рази, збільшуючи час настою. Виходить дуже смачно та корисно.
Приготування чаю із сушеною шипшиною аналогічно, як і з свіжою, тільки ось сушені ягоди потрібно перед заварюванням подрібнити.

На 1 літр води потрібно 15-20 свіжих ягід. Ягоди потрібно промити, подавити, щоб вийшов сік і покласти в теплий чайник, додати ложку чорного чаю і залити кип’ятком. Дайте настоятися на 20- 30 секунд і можна вживати, не збудьте, пропустити чай через мілке сито. Можна повторити заварювання 2-3 рази, збільшуючи час настою. Виходить дуже смачно та корисно.
Приготування чаю із сушеною шипшиною аналогічно, як і з свіжою, тільки ось сушені ягоди потрібно перед заварюванням подрібнити.